Assemblage van 65% Cabernet Franc en 35% Syrah
BIO
Wijngaarden van 15jaar oud (Cabernet) en 20jaar oud (Syrah), gelegen in het westen van de Minervois
Rijping gedurende 18 maanden in betonnen vaten (houten deksel) zonder sulfieten
Intense granaatorde kleur met aroma’s van zwart fruit.
Gulle smaak met toetsen van rijp fruit (zoals zwart fruit en zwarte kersen). Deze aroma’s worden in perfect evenwicht gehouden met een mooie fraicheur, zachte tanines, toesen van kruiden en kaneel en met een lichte houttoets dat mooi verweven is. De afdronk is lang en aanhoudend.
Te serveren tussen 15°C en 18°C met alle gegrild wit en rood vlees.. ideaal dus voor een BBQ!
Te bewaren gedurende 7 à 8 jaar.
Robert Parker 86-88/100 (Mill. 2017)
Jeb Dunnuck 88-90/100 (Mill. 2017)
Robert Parker 89/100 (Mill. 2016)
Jeb Dunnuck 89/100 (Mill. 2016)
Gilbert&Gaillard: Gouden Medaille (Mill. 2016)
Japan Women’s Wine Awards Sakura 2016: Zilveren Medaille
Concours International de Lyon 2016: Zilveren Medaille
Portugal Wine Trophy 2016: Portugal Gold
Robert Parker 90/100 (Mill. 2015)
Robert Parker 85-88/100 (Mill. 2014)