Assemblage van 50% Cabernet Franc – 25% Tannat en 25% Malbec
BIO
Perceel van 2Ha
Rijping en macératie op koude temperatuur.
Rijping van 12 maanden in ovoïden
Volle rode wijn met complexe aroma’s van kreupelhout en zwart fruit in de neus. Vlezig en gestructureerd met hinten van zwarte bessen, kersen,cacao en pruimen met in de zeer lange afdronk toetsen van kruiden en munt. Zijdezachte en verweven tanines zorgen ervoor dat deze wijn de elegantie heeft, maar toch krachtig is.
Te serveren tussen 15° en 17°C en beste 2u voor het serveren openen.
Perfecte compagnon van elk gegrild vlees maar tevens ook van klein wild (konijn, haas,..). Probeer deze wijn zeker ook met eendenborst of een lamsbout.
Te bewaren tussen 8 à 10 jaar
Concours Général Agricole de Paris: Zilveren Medaille
86/100 door Andreas Larsson (beste sommelier ter wereld) Mill. 2017
Concours Général Agricole de Paris: Zilveren Medaille Mill. 2016